menu
Word Lid
Energie: betaalbaar, betrouwbaar en beter voor het milieu!

Het Vlaams Belang bekijkt iedere energiekeuze pragmatisch en met een open blik. Dogmatisch doemdenken en klimaatfetisjisme vervuilen het rationele debat omtrent energie. Iedere keuze inzake energie moet volgens het Vlaams Belang voldoen aan drie criteria. De 3 B’s. Is het betaalbaar, betrouwbaar en beter voor het milieu?

Het Vlaams Belang kiest niet voor het overdreven klimaatalarmisme, maar voor energierealisme en dus ook voor energie op mensenmaat. We hebben vertrouwen in de technologie die voorhanden is, de vooruitgang die nagenoeg dagelijks door wetenschappers wordt geboekt en geloven dat er, mits de juiste keuzes, een beleid kan gevoerd worden waar iedereen beter van wordt.

Hoe verlagen we het stevige prijskaartje voor de burger? Hoe bestrijden we energiearmoede? Hoe garanderen we de betrouwbaarheid en voorkomen we een black-out? En hoe zorgt ons beleid voor minder vervuiling?

Het antwoord krijgt u op 14 juni van onze energiespecialist Reccino Van Lommel. De inleiding wordt verzorgd door federaal volksvertegenwoordiger Hans Verreyt, de vragenronde nadien door Vlaams Parlementslid Bart Claes.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF